• Privaatsuspoliitika
Privaatsuspoliitika

Isiklike andmete kogumine ja privaatsus


Sinu e-maili aadress

Sinu e-maili aadress kogutakse kasutaja loomisel. Seda on vaja kasutaja valideerimiseks ning kui unustad oma parooli näiteks. E-maili on vaja, et robotid ei spämmiks kuningriiki. E-posti olemasolul saab teid teavitada teile saabunud uutest kirjadest, juhul kui soovite. Vaikimisi me ei teavita teid. Ning kord aastas saadetakse teile teie kangelase sünnipäevakiri ja ka sellest võite loobuda, aga siis loobute ka Imeliselt Koogist.

Sinu IP aadress

Sinu viimane kasutatud IP-aadress on salvestatud. Ma ei tea miks, midagi asjalikku ei tundu, et me sellega teeksime. Aga Rohelise Draakoni Legend on ammu-ammu loodud vabatarkvara ning see oma sissekirjutatud. Ah, tuleb meelde, IP-aadress on kontrollimaks, et keegi ei spämmiks Rohelise Draakoni lehekülge.

Küpsised

Küpsiseid kasutatakse sinu mängustaatuse hoidmiseks ning sinu valitud kujunduse salvestamiseks. Et sa ei peaks igakord valima uuesti. Need kustuvad automaatselt ühe aasta jooksul või siis kui sa kustutad need ise ära.

Sinu loodud sisu!

Loodud sisu nagu vestlus külaväljakul, kirjad postkastis, probleemid ja mured -- see kõik tuleb salvestada andmebaasi, et teised inimesed seda näeksid, vastasel juhul poleks selle sisestamisel eriti mõtet. Vestlus külaväljakul kustutatakse automaatselt järjekorras viimasest uuemani, kui admin ise ei kustuta. Probleemikirjad, mured ja veateated kustutatakse automaatselt 7 päeva jooksul. Postkastis olevad kirjad saad ise kustutada või need kustuvad automaatselt 14 päeva jooksul. Moderaatorid ja administraatorid näevad kõike, mida sisestate igal pool rohelinedraakon.ee lehel - see hõlmab ka mängijate vahelisi sõnumeid.

Sinu tehtud tegevused!

Teave selle kohta, millistel linkidel klõpsate, ja tegevused, mida teie tegelane teeb (näiteks võitlus koletistega, kogemuse või kulla saamine, reisimine, söömine, küpsetamine jne) salvestatakse, sest kui seda ei teeks, siis mäng ei tea, et olete midagi teinud, ja oleks äärmiselt masendav ja üsna mõttetu võidelda koletisega, kes unustab pidevalt, et olete teda tabanud.

Kahtluste vältimiseks ei jälgita ega salvestata selliseid asju nagu teie kerimisasend, hiire kursori asend, lingid, mille kohal hõljutate ja enne klõpsamist meelt muudate, ega midagi, mida mõistlik, mitte-paranoiline inimene ei arvaks, et jälgitakse.

Teave muudest teenusest

Rohelise Draakoni Legend ei kasuta kolmandate poolte analüüsiteenused( nagu Google Analytics ). Samuti annetused, mis on läbiviidud läbi panga siis neil on oma privaatsuspoliitika. Ühtki teavet nagu päris nimi, kontonumber jms ei tooda üle ega salvestata siinses keskkonnas -- ainult palju on annetatud ja millisele kasutajale(et saaks head ja paremat neile kinkida)

Me ei jaga informatsiooni

Rohelise Draakoni Kuningriik ei müü teie andmeid mitte kunagi kellelegi, olgu need nii üksikisiku kui ka koondandmed või olgu need isikupärased või anonüümsed - ja isegi kui me seda sooviksime, siis meil pole neid. Me ei tahagi neid!

Ainus olukord, kus me avaldame mis tahes mängija kohta käivaid andmeid, on õiguskaitses osalemine või kui meil on alust arvata, et mängija või veebisait võivad olla ohus.

Küsimuste korral tuleb kasutada Probleemidekeskust!
Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons License.
Game Design and Code: Copyright © 2002-2005, Eric Stevens & JT Traub,
© 2006-2007, Dragonprime Development TeamDesign: Jade Template © Josh Canning 2004 of HFS
Versioon: Kõige Kihvtim RDL 420.69 eesti keelne
Aeg: 0.002s / 0 päringut (0s)
(Keskmiselt: 0.002s - 0.002/1)